Weldra kan u op deze site tevens enkele fotografie werken van Kristel Van Rumste bewonderen. voor meer fotografiewerken verwijzen wij u naar www.kristelvanrumste.weebly.com

 

Deze exto-website toont een staalkaart van het werk van Kristel Van Rumste.De site wordt regelmatig bijgewerkt. Kom dus nu en dan eens terug kijken naar nieuw werk en nieuwe informatie.

Wil je op de hoogte gebracht worden over nieuwe exposities en nieuwe werken ? Klik dan op "nieuwsbrief" onder contact en je ontvangt de nieuwsbrief via e-mail.

Je kan ook mailen naar  kristelvanrumste@skynet.be

Klik op de afbeelding hier rechts, dan kom je onmiddellijk in de galerijen, waar je ook telkens verder bladert door op de afbeelding te klikken.

kort curriculum:

* Artistieke gefragmenteerde opleidingen tijdens studentenjaren aan Kunstacademie te Merksem en Mortsel - diverse workshops schilderen en Japanse kaligrafie.

* Vanaf 2008 :  opleiding grafiek aan de Academie van Merksem onder begeleiding van Goedele Peeters 

* Lid en p.r. van de Kamer voor Plastische Kunsten van Schoten.(www.kunstkamer.exto.be)

 

copyright informatie : ALLE BEELDEN OP DE PAGINA'S VAN KRISTEL VAN RUMSTE  ZIJN AUTEURSRECHTELIJK HAAR EXCLUSIEVE EIGENDOM. ELK GEBRUIK IS VOORBEHOUDEN. ELKE NIET-GOEDGEKEURDE PUBLICATIE OP ENIG ANDER FORUM, ELKE GEHELE OF GEDEELTELIJKE NAMAAK EN ELK ANDER ONEIGENLIJK GEBRUIK ZULLEN AANLEIDING GEVEN TOT BETEUGELING IN RECHTE.